Home » , » En iyi Facebook oyunları

En iyi Facebook oyunları

Written By a on 4 Ağustos 2014 Pazartesi | 07:53

Merhaba arkadaşlar sizlere Facebook üzerinde oynanan en iyi 9 oyunu tanıtmak istiyorum. Bu şekilde sizler içinde farklı oyunlar doğabilir. Haydi bizzat oynadığım oyunları sizlere tanıtayım.
Sizlerde sevdiğiniz aksiyon oyunlarını konu altına atabilirsiniz. Onlarında tanıtımı diğer bölüme eklenir.
1- Contract Wars
Sanırım tanıtacağım bu oyun türü içerisinde en çok göze çarpan oyunlardan birisi. Oyun tamamen dikkate dayalı olmakla beraber, Sadece öldürmeye yöneliktir. Oyunu farklı kılan özelliklerin başında oyunun muhteşem grafikleri ve sesleri gelmektedir. Oyunu oynarken dikkat edilmesi gereken hususların başında , counter strike oynayanlar iyi bilir nereye vurduğunuz pek önemli değildir. Örnek kafasına hedef aldığınız bir  kişi ile ayağından burduğunuz kişi aynı hasarı alabilmektedir. Fakat burada önemli bir faktör olan silah devreye girmektedir. Eğer kurşunlarınızı doğru kullanmazsanız başınız belaya girebilir.
Oyun Linki: TIKLA 
Contract Wars Hileleri TIKLA
Oyun Görüntüsü
Contract Wars hile
2- Deer Hunter 2014
Hiç avcılık yaptınız mı? Sanırım birçoğumuzun cevabı hayır. 2005 yılında avcılık oyunlarına pek iyi gözle bakılmazdı. Nedeni ise bir canlıyı öldürmek gerçekten çok sorunlu bir davranış. Fakat oyunlara neden kızılırdı? Oyunlar ise insanlar üzerinde etki bırakmaktadır. Bu nedenle gerek çocuklar gerekse de gençler bu tür oyunlardan uzak tutulmaya başlandı.
Oyunumuza gelecek olursak tamamen hayvan öldürmeye yöneliktir. Dağda karada havada ormanda hatta ileri bölümlerde denizdeki canlıları bile avlamaya açığız. tabi bunları yaparken doğru silahları kullanmamız gerekiyor. Örnek uçan bir nesneyi tek kurşunla vurmak biraz zor.Bunun yerine saçmalı bir silah yani pompalı kullanmak daha mantıklı. Birde oyunda en önemli konulardan birisi ise görevleri doğru yapabilmek. Bunları başaran “avcılar” oyunda baya ilerleyecektir. Fakat bu oyunu +15 yaş altına önermiyoruz.
Oyun Linki: TIKLA 
Deer Hunter 2014 Hileleri TIKLA
Oyun Görüntüsü
deer-hunter-hileleri
3- School of Dragons
Ejderhanı nasıl eğitirsin? Bu filmi izlemeyen yoktur sanırım. Oyunumuzda tam bu film üzerine kurulmuş. Öncelikle bir karakter oluşturup hemen oyuna atılıyoruz. Tabi ki ilk başta oyunu öğrenip ejderhamızı alıyoruz. Başlarda bu ejderha minik yavru daha. Tabi görsel olarak değil fakat özellik olarak geride. Bu oyunda güzel olan bir durum ise bilinenin dışında fantastik öğelere baya bir yönelmiş. Savaş sistemi de oldukça şık.Oyunda dikkat etmeniz gereken size sınırlı sayıda verilen paralar. Eğer doğru kullanırsanız emin olun daha hızlı gelişme göstereceksiniz. Oyunda savurganlık yapmayın. Her hareketten önce iki kez düşüznmenizi öneririz.
Oyun Linki: TIKLA 
School of Dragons Hileleri TIKLA (Henüz eklenmedi.)
Oyun Görüntüsü
School-of-dragons-hile

4- Chrono Blade
Bir oyun düşünün tüm tipler aynı. Rakibinizin de 2 gözü var sizinde. Ayaklar, kollar, kulaklar, gövde aynı. Fakat bizi farklı yapan şey nedir? İşte burada türünün en iyi oyunlarından biri olan Chrono Blade devreye giriyor. Sizlere özel olarak yapılmış farklı özel hareketler ile hamleleriniz farklılaşıyor. Başlarda sadece yaratıklara karşı oynarken oyun ilerledikçe rakiplerinizi de dürtmeye başlıyorsunuz. Bu oyunu oynamaya değer kılan tek şey ise kesinlikle oyun içi oynanış. Size sunulan farklı bir okadar da tatlı “kombolar” sayesinde hem zevk alıyorsunuz hemde hırs yapıyorsunuz. Oyunda tek kötü olay ise sanırım bir zamandan sonra uzayan bölümler. Başlarda 2-3 dakika iken ileri ki bölümlerde malesef 30 dakikayı bulabiliyor. Sonuç olarak kesinlikle denenmesi gereken bir oyun.
Oyun Linki: TIKLA 
Chrono Blade Hileleri  TIKLA
Oyun Görüntüsü
Chrono-blade-hile5- Kingsroad
Chrome blade oyununu bir üst bölmede anlatmıştık. İşte sizlere o oyuna benzer olan kingsroad oyununu tanıtalım. Oyunumuz tamamen özelleştirilebilir binlerce zırha, kalkana, silaha sahip olan ve gün geçtikçe gelişen bir yapıya sahip. Öncelikle ister kendiniz isterseniz 3 kişiye kadar destekleyen partiler ile oyuna giriş yapıyorsunuz. Oyun eğlenceli olduğu kadar zekaya da dayalı. Zeka dediğim aslında dikkat ve beceri ile alakalı. Oyunda en önemli unsur şans. Şansınız var ise daha ilk seviyelerde bile güçlü eşyalara sahip olabiliyorsunuz. Oyun oynanış ve içerik olarak baya tatmin edici. Bunu da oynayan herkesi mutlu etmesi belirliyor. Kesinlikle oynamanız gereken bir oyun.
Oyun Linki: TIKLA 
Kingsroad Hileleri  TIKLA
Oyun Görüntüsü
kingsroad-hile-trgala6-Red Crucible 2
İşte geldik bir oyun tanıtımına daha. İlk tanıttığımız oyunu unuttunuz mu? Sayfanın en başında. Bu oyun ise biraz daha geride kalmış bir oyun. Grafik ve oynanış olarak bariz sorunlar olsa da oyunumuz da güzel öğelerde mevcut. Örnek verecek olursak oyunumuz da sadece kendimiz için değil takımımız içinde en iyisini yapabilmeliyiz. Takım oyunu diğer modlardan daha güzel olmakla beraber sanırım en çok oyuncu kitlesini de bu bölüm barındırıyor. Genel olarak oynanabilirlik hat safhada olmasa da zevk alabileceğiniz bir oyun. Bir girip denemenizde fayda var. Fakat ilk tanıttığımız oyunu da denemelisiniz.
Oyun Linki: TIKLA 
Red Crucible 2 Hileleri TIKLA (Henüz hile bulunmuyor.)
Oyun Görüntüsü
red-crucible-hile7- Dead Trigger 2
Şimdi sıra geldi zombi öldürmeye. Zombi (Yaşayan ölüler) Adı altında uzun zaman önce girdi hayatımıza. Binlerce oyun üretildi. bunlardan en başarılısı ise “Resident evil”isimli oyundu sanırım. Dead Trigger 2 oyunu ise şuana kadar çıkmış en iyi facebook zombi oyunu. 3 boyutlu olarak sunulan oyunda bazen kendimizi bazen dostlarımızı bazen ise önemli binaları kurtarıyoruz. Henüz oyunu bitirebilen yok. Malum firma neredeyse hergün yeni haritalar eklemekte ve oyunu canlı tutmakta.
Oyunda sizlere ufak fikirler vereyim. Öncelikle paranızı dikkatli harcayın. İşinize yaramayacak nesnelere para kaptırmayın. Bölümlerde mermi önemli bir faktör. Başlarda her öldürdüğünüz zombiden mermi düşerken, ilerleyen bölümlerde daha çok sıkıntı yaşıyorsunuz. Otomatik durumda oynamayın. Bazen zombilerden kurşun kullanmadan kaçmanız mümkün. Otomatik modda ise her gördüğüne savuruyor mermiyi =) Bunun dışında önemli olan diğer faktör ise mümkün olduğunca oyuna ara vermeye çalışın. Bazen gereksiz mesailer sizleri yorabilir ve oyundan soğutabilir.
Oyun Linki: TIKLA 
Dead Trigger 2 Hileleri TIKLA
Oyun Görüntüsü
dead-trigger-2-hile
 8-UberStrike
Hiç “Serious sam” oynadınız mı? Sanırım bu oyunu bilmeyen yoktur. İşte uberstrike de bu güzel oyundan etkilenilip yapılmış bir oyun. Oyunumuzda katakterler silahlar tamamen fantastik. Buda demek oluyor ki 2 katı eğlence. Fakat oyunda en büyük sorun sanırım bazı tarayıcılarda kitlenme yavaşlama sorunu. Fakat güncel bir tarayıcıda biraz ram ile beraber bu oyunu da sorunsuz oynamanız mümkün. Tür olarak tatmin etsede ilerleyen bölümlerde biraz işin içine gerçek para uzağı giriyor. Eğer hırs yapmazsanız başında saatlerce kalabileceğiniz bir oyun.
Bir ipucu vermem gerekirse oyunda sanırım açıklar mevcut. Hiç bir nesneye ateş ederek arkasındaki düşmanı öldürmeyi denediniz mi? Bazı nesnelere ateş etmeyi deneyin. Bazı bölümlerde size artı etkisi olacaksır.
Oyun Linki: TIKLA 
UberStrike Hileleri TIKLA
Oyun Görüntüsü
uberstrike-hile

9-The Gate
Biraz türümüzü değiştirmeye ne dersiniz? Hiç Diablo oynadınız mı? Sanırım yeni nesil sadece son çıkanını biliyor. Abiler ablalar eskiden Diablo 2 oynardı. İşte The gate tamamen bu oyunu baz almış fakat bir farkla. Diabloada tek karkateri yönetirken bu oyunda dört karakteri sadece savaş sırasında yönetiyorsunuz. Oyun grafik olarak Harita hariç oyun içinde gayet iddialı. Daha yeni oyun olmasına rağmen kısa sürede yüz bin  oyuncuya ulaştı bile. Oyunu anlatacak olursak sahio olduğunuz kartlar normal karakterler. Bunları savaş ekranında kontrol etmeniz mümkün. Oyunda 900 kart/karakter ve baya çok eşya mevcut. Biraz kafa karıştıran bir oyun. Fakat zamanla oyunun kurdu olmanız mümkün.
Bir ipucu. Oyunu eğer otomatik değilde kendiniz oynarsanız daha iyi olur. Neden derseniz otomatik mod da karakterler alakasız dağılabiliyor. Bunun yerine 1 tane tank kahraman önde yanına 1 okçu bir büyücü ve can basan kadını ekleyin. Önden tank yani zırhı çok olan kahraman gitsin arkada ise diğer kahramanları bir arada tutun. Bu  şekilde ilerleyen bölümlerde rahat edersiniz.
Oyun Linki: TIKLA 
The Gate Hileleri TIKLA
Oyun Görüntüsü
the-gate-hile



Kaynak: http://teknoloji-makale.blogspot.jp/2014/07/en-iyi-aksiyon-oyunlar-facebook-bolum-1.html#ixzz39R2xLntf


kaynak: teknoloji-makale.blogspot.com
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder



 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Teknoloji, Cep Telefonu, Mobil, Araba, Güncel - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger